Om Laboratoriet

[THIS IS THE HISTORY OF THE LAB AND INTRODUCES GUNVOR]   In condimentum fermentum neque, vitae ultricies lacus pellentesque vel. Duis dolor neque, consectetur non sodales eget, sagittis sed risus. Donec pellentesque accumsan orci at sollicitudin. Phasellus accumsan sapien non mauris ultricies, quis ultrices ipsum fermentum. Curabitur rhoncus mauris eget dignissim lobortis. Praesent et pellentesque nisi. Nam at elementum nunc. In dictum et mi eu efficitur. Proin ac laoreet diam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sed ligula vitae purus pulvinar consectetur vitae vel tellus.

Gunvor Koch Larsen

Om Gunvor Koch Larsen

[Edit this so it is written as third person – remove some of the irrelevant personal information, but keep enough so that Gunvor is human and personable] Udlært som tandtekniker i 1989. Har været ansat i Amager dentallaboratorium siden 1985, hvor jeg startede i lære. De sidste 9 år frem til 2017 som ejer.

Siden jeg var barn, har jeg været glad for at beskæftige mig med det kreative. Derfor blev valget ligeledes et kreativt fag. Tandteknik. Jeg holder meget af mit fag. Akkuratesse og præcision er nøgle ordene for mig og det hænger godt sammen med at være tandtekniker. Jeg synes, at dialog mellem tandlæge og tekniker er vigtigt, for et godt resultat. Jeg yder altid mit bedste, for at opnå et godt resultat og går sjældent på kompromis med resultatet.

Min faglige kompetence, er medvirkende til, at jeg også er skuemester / censor på Kbh’s tekniske skole, ved elevernes afgangsprøver i tandteknik. Det er en spændende, at følge eleverne på deres faglighed og være med til at bedømme dem.

I fritiden er jeg autodidakt keramiker. Det er en stor hobby. Jeg har beskæftiget mig med keramik i mange år. Fremstiller mest brugs kunst. Men også skulpturer. Har i perioder også fremstillet unika smykker.

Jeg holder meget af naturen og kan lide at opholde mig der. Jeg er vild med heste og rider gerne en tur i naturen, når lejligheden byder sig. Jeg holder også af at løbe, cykle og stå på ski.

[This should be removed or incorporated into the earlier paragraphs] Som person er jeg: Arbejdsom, pligtopfyldende, hjælpsom, omhyggelig, kreativ, loyal, ærlig, venlig, empatisk, kollegial, rolig, social.