Injektionskanyler, mellem, 27G, 0.4 x 25 mm

kr. 85,00

Mellem kanyler, 27G str. 0,4 x 35 mm.
100 stk. i en æske
Luer lock
Sterilt pakkede.

På lager

Varenummer (SKU): CK-27-25-M Kategorier: , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Injektionskanyler fra CK-Ject er lavet af højkvalitetsmaterialer og fremstillet i Korea. De har en række funktioner, der gør dem effektive og mindre smertefulde for patienterne i forbindelse med bedøvelse.

De tre skær på nålen giver den en skarpere kant, hvilket gør den nemmere at trænge ind i vævet. Dette kan reducere den oplevede smerte hos patienterne. Tri-bevel point er også mindre tilbøjelige til at beskadige vævet.

Den strenge slibevinkel på nålen giver den en skarpere kant, hvilket igen gør det nemmere, at trænge ind i vævet. Den strenge slibevinkel reducerer ligeledes smerten.

Siliciumbelægningen på nålens ydre overflade reducerer friktionen mellem nålen og vævet, hvilket igen er med til at gøre injektionen mindre smertefuld for patienten.

Samlet set er injektionskanyler fra CK-Ject en god mulighed for tandlægepersonale, der ønsker at give deres patienter en mere behagelig injektionsoplevelse, fx i forbindelse med isættelse af bedøvelse.

Her er nogle specifikke fordele ved injektionskanyler fra CK-Ject:

Nemmere at trænge ind i vævet: De tre skær og den strenge slibevinkel på nålen gør det nemmere at trænge ind i vævet, hvilket kan reducere den oplevede smerte hos patienterne.

Mindre smertefulde: De tre skær og den strenge slibevinkel på nålen kan reducere smerten ved injektionen. Siliciumbelægningen på nålens ydre overflade reducerer yderligere friktionen mellem nålen og vævet, hvilket også kan bidrage til at reducere smerten.

Effektivitet: De tre skær og den strenge slibevinkel på nålen kan gøre injektionen mere effektiv, da de gør det nemmere at trænge ind i vævet og levere medicinen.

Injektionskanyler fra CK-Ject er et godt valg for sundhedspersonale, der ønsker at give deres patienter en mere behagelig og effektiv injektionsoplevelse.

På Dentorium har vi valgt at tage kanylerne hjem i tre størrelser:

Korte 30G str. 0,3 x 12 mm.

Mellem 27G str. 0,4 x 25 mm.

Lange 27G str. 0,4 x 35 mm.

Hent instruktioner (.pdf)

Yderligere information

Størrelse

, ,

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilføj til kurv
  • Tilføj til kurv
  • Tilføj til kurv