T-scan Netværkslicens

T-scan Netværkslicens giver dig mulighed for at tilgå dine data på alle dine enheder

Varenummer (SKU): 12323 Kategorier: , Tags: , ,
Tekscan

Beskrivelse

T-Scan Netværkslicens

T-Scan Netværkslicensen giver dig mulighed for at installere T-Scan software på alle dine enheder og tilgå dine data på alle dine enheder.
På den måde kan du medbringe dit T-Scan håndstykke til ethvert operativsystem, og softwaren er klar til brug.

Softwaren installeres gennem et link, som fremsendes efter betaling.

T-Scan software
T-Scan v10-software er den nyeste udgivelse inden for digital okklusionsteknologi – det eneste værktøj på markedet, der afslører styrken, timingen, balancen og placeringen af ​​kontakter i munden i realtid.

Integrer problemfri okklusion som en del af din intraorale arbejdsgang, integrer biometriske data, og arbejd mere effektivt med forbedret stolefunktionalitet.

T-Scan v10 er udstyret med NYE funktioner og forbedringer for at forenkle digital okklusion og kan også prale af forbedringer af databasen, sikkerheden og patientfiler og rapporter.

Design- og funktionalitetsfunktioner giver dig mulighed for at fange bid-data mere effektivt, så du hurtigt kan handle på problematiske kontakter.

Funktioner
Nye og forbedrede funktioner i T-Scan v10-softwaren gør det let at analysere og behandle okklusion og samtidig øge effektiviteten og indtægterne.
Denne seneste udgivelse er kompatibel med Windows 8, 9 og 10. Den har en forbedret brugergrænseflade, hurtigere ydelse, realtidsinstallation af hardware, muligheden for at generere dynamiske patientrapporter og eksportere scanninger til MP4-filmfiler.

  • Tilpasningsbar bue til nøjagtig gengivelse af patientens specifikke buer sparer tid og gør det muligt for tandlægen lettere at korrelere dataene til munden
  • Advarsler om indlæsning af implantater giver øjeblikkelig feedback om indlæsning af implantater, der kan være en bekymring, ved at bevare kunstfærdighed og beskytte knogler.
  • Digital Impression Overlay (DIO) giver mulighed for at importere STL-filer fra intraorale scanninger, hvilket gør det lettere at se kræfter på tænderne og korrelere dataene til munden
  • Center for Force (COF) Target and Trajectory gør det muligt for tandlægen med det samme at se okklusionsstien, hvilket resulterer i hurtigere diagnose
  • Brug timingtabellen til at udføre diskrete tandsammenligninger uden behov for håndberegninger, hvilket sparer værdifuld diagnostisk tid
  • Forbered nemt præsentationer og henvisninger ved at generere og gemme T-Scan MP4-filmfiler
  • Tand nummerering: Universal, FDI / ISO, Palmer, Haderup

Se video på YouTube

Brand

Tekscan

Tekscan er en innovativt amerikansk tech-virksomhed, som står bag T-Scan systemet bestående af håndstykke, sensor og software til præcis måling af okklusion.

Tekscan